Tietoa meistä

Kaikki-pikavipit.fi on vuonna 2014 perustettu pikavippivertailusivusto, joka nimensä mukaisesti vertailee kaikki Suomen pikavipit ja tarjoaa niistä lyhyitä tietopaketteja kuluttajille. Pikavipin hakeminen ilman vertailuja on hyvin työlästä jaKaikki pikavipit 2016 | Hae pikavippiä 20-10000€ auttaa tässä kuluttajia parhaansa mukaan. Toimintamme pääperiaatteina ovat läpinäkyvyys, selkeys ja helppokäyttöisyys, joten kuka tahansa vähintään täysi-ikäinen suomalainen, jolta löytyy puhtaat luottotiedot, voi saada pikavipin muutamalla hiiren klikkauksella meiltä.

Sivustoa pyörittää alan erikoisosaajat, joiden tietopankki on peräisin jo ihan vippivuosien alkupuoliskolta, joten tietoa on rutkasti ja se on ajankohtaista. Nykyään kun vippien vertaus on paljon helpompaa niiden vaihtoehtojen “niukkuuden” vuoksi, niukkuutta voi verrata vielä vippivuosiin 2006-2011, jolloin korkokattoasetus ei vaikutttanut ja pikavippifirmojen määrä oli noin kuusinkertainen nykyiseen verrrattuna.

Sivusto on jaettu erilaisiin vertailuihin esimerkiksi ikäluokittain ja näin ollen vaikkapa 18-vuotias löytää pikavippinsä helposti, sillä kyseisen on listattu vain K-18 vippilainantarjoajia. Myös summakohtaisia vertailuja on aina alkaen 20 eurosta 5000 euroon asit ja vaikka näin suurien summien kohdalla ei enää oikein voida puhua pikavipeistä, päätimme listata niitä silti, sillä monet kuluttajat päätyvät usein ottamaan kalliin puoleisen vipin sijasta useamman tuhannen kulutusluottoa, joka on sinänsä järkevämpää varsinkin jos tulevaisuuden hankintoja on tuloillaan.

Sivustomme yksityisyyden suojan voit lukea täältä.

Ota yhteyttä meihin!

Ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse osoitteesta info@kaikki-pikavipit.fi, puhelimitse 09 3131 98902 tai sitten alla olevalla kaavakkeella.

Yhteydenottoihin vastaamme parhaamme mukaan arkipäivisin klo 9-17 välisenä aikana.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Leave a comment

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.