Mistä pikavippiä 5000 euroa?

5000 euron pikavippejä tarjoavia yrityksiä on tällä hetkellä noin kymmenkunta. Allaolevaan listaan olemme keränneet Sinulle listan yrityksistä jotka tarjoavat edullista pikavippiä ja jotka ovat tunnetusti hyviä pikavippiyhtiöitä. Valitse yhtiöiden joukosta Sinulle sopivin ja jätä pikavippihakemus sisään heti tänään netin kautta. Kaikilta listatuilta yhtiöiltä saat viiden tuhannen euron pikavipin ilman takaajia tai vakuuksia.

 

Rahalaitos

Rahalaitos

Rahalaitokselta saat usean pikavippitarjouksen yhdellä hakemuksella. Näin säästät helposti aikaa, kun ei tarvitse lähettää hakemusta jokaiselle erikseen, vaan Rahalaitos hoitaa sen. Tämä palvelu on asiakkaalle täysin ilmainen eikä sido Sinua mihinkään. Rahalaitokselta saat 5000 euron pikavipillesi pitkän, jopa kymmenen vuoden maksuajan. Lyhin maksuaika on 2 vuotta. Jätä pikavippihakemus netin kautta, saat pikavippitarjouksen jopa samana päivänä, valitse Sinulle paras vaihtoehto ja allekirjoita pikavippisopimus ja saat rahat tilillesi parissa päivässä.

 

 

 

Yleislaina

Yleislaina

Yleislainalta saat viiden tuhannen euron pikavipille maksuaikaa jopa 2 vuotta. Mikäli kuitenkin valitset lyhyemmän takaisinmaksuajan, lyhenee vastaavasti pikavippisi kokonaiskulu. Kannattaakin tarkkaan laskea, minkalainen takaisinmaksuaika sopii Sinun taloustilanteeseesi parhaiten. Yleislainan nettihakemus on hyvin selkeä ja helppo täyttää, aikaa menee vain muutama minuutti. Pikavippipäätöksen saat välittömästi ja rahat tilillesi nopeasti.

 

 

 

Aasa

Aasa

Mikäli olet vähintään 20-vuotias ja omaat puhtaat luottotiedot, voit hakea 5000 euron pikavipin myös Aasalta. Takaisinmaksuajaksi voit valita kuuden kuukauden ja kahden vuoden väliltä. Tällä hetkellä esimerkiksi 5000 euron pikavipin kuukausilyhennys kahden vuoden maksuajalla on hieman alle 300 euroa. Oman, tarkan kuukausierän suuruuden, näet pikavippitarjouksesta. Pyydä oma pikavippitarjous heti tänään, tutustu siihen ja jos päätät hyväksyä sen voit allekirjoittaa pikavippisopimuksen joko pankkitunnuksillasi tai perinteisesti kirjepostin välityksellä.

 

 

 

Pikavippiä 5000 euroa on haettavissa ainakin näiltä luotonmyöntäjiltä

Pikavippi 5000 euroa

Ennen näinkin suurenkin pikavipin ottoa kannattaa tehdä helppo laskelma, jossa lasket tulosi ja menosi yhteen. Jäljelle jäävä summan ei tulisi ylittää pikavipin kuukausierää, koska se osoittaa että pikavipin takaisinmaksussa tulee ongelmia ennemmin tai myöhemmin. Mikäli jäljelle jäävä summa ylittää pikavipin kuukausierän reilusti, voit ottaa huoletta näinkin ison pikavipin.

Jos kuitenkin takaisinmaksuaikana tulee yllättäviä menoja ja on ongelmia pikavipin lyhennyksessä, kannattaa olla mahdollisiman aikaisin yhteydessä pikavippipaikan asiakaspalveluun ja etsiä yhdessä ongelmaan ratkaisu. Yleisimmät vaihtoehdot ovat eräpäivän siirto myöhemmäksi tai uusi maksusuunitelma, jossa kuukausierä sovitetaan asiakkaan nykyiseen taloustilanteeseen.

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.