Mistä pikavippi 22-vuotiaalle?

Pikavipin löytäminen 22 vuotiaalle ei ole hankalaa. Voitkin hakea vippisi liki kaikista vippiä tarjoavista yrityksistä. Listasimme tänne vippipaikkoja jotka me erityisesti olemme havainneet luotetettaviksi, edullisiksi, nopeiksi sekä erittäin toimiviksi.

 

Ostosraha

Ostosraha

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 euroa. Rahat tilille alle 15 minuutissa! Laina-ajan voit valita itsellesi sopivaksi 1-6 vuoden väliltä.

 • Lainaa 400-3000 euroa
 • Laina-aika 1-6 vuotta
 • Rahat tilille vartissa

 

 

 

Everyday

Everyday

Pikavippiä 20-2000 euroa todella helposti ja vaivattomasti. Hakemuksen täyttö kestää ainoastaan muutaman minuutin ja se on ilmaista. Rahaa voit tämän jälkeen nostaa luottotililtäsi käyttöön silloin kun haluat. Rahat siirtyvät todella nopeasti

 • Lainaa 20-2000 euroa
 • Joustavat maksuajat sopimuksen mukaan
 • Maksat vain käyttöön ottamastasi summasta kuluja

 

 

Etua.fi

Etua.fi

Etua.fi tarjoaa netin suurinta luottoa, jopa 35000 euroon saakka. Voit myös valita itsellesi sopivan lainatavan. Tarjolla on luottokortti, luottotili sekä asuntolaina. Etua.fi laajan kumppaniverkoston avulla voit helposti kilpailuttaa vanhat velkasi ja saada tehtyä niistä yhden suuremman ja edullisemman lainan.

 • Valitse itsellesi sopiva lainamuoto – luottokortti, luottotili tai asuntolaina
 • Todella suuriakin luottoja tarjolla – 500-35000 euroa
 • Kilpailuttamalla vanhat lainasi voit säästää rahaa

 

 

Halenslaina

Halenslaina

Todella edulliset hinnat etkä koskaan maksa muita kuluja kuin korkoa, eli ei avausmaksuja, kuukausimaksuja tai mitään muitakaan lisäkuluja. Lainaa tarjolla 100-3000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia ja yhteishakijan kanssa aina 6000 euroon asti. 4 kuukautta maksettuasi lainasi lyhennyksiä saat lyhennysvapaan kuukauden!

 • Lainaa ilman vakuuksia 100-3000 euroa ja yhteishakijan kanssa jopa 6000 euroa
 • Ei muita kuluja kuin lainasi korko
 • Rahat tilille todella nopeasti

 

 

Maksa laskusi aina ajoissa

Mistä pikavippi 22-vuotiaalle

Edullinen pikavippi muuttuu nopeasti hinnakkaammaksi jos sen maksuja ei hoideta ajallaan. Lisäkustannuksen alkavat juosta heti jos et eräpäivään mennessä laskua hoida. Viivästyskorko nostaa vippisi kuluja eräpäivän jälkeisestä päivästä lähtien. Vippipaikan lähettämät maksumuistutukset lisäävät kokonaiskuluja hieman mutta sen jälkeen tuleekin suurempia kustannuseriä kun maksamaton lasku menee perintään sekä mahdollisesti käräjäoikeuteen saakka.

Molemmat lisäävät kustannuksia riippuen velkasummasta, joka tapauksessa kuitenkin kustannukset ovat tässä vaiheessa jo huomattavasti alkuperäistä korkeammat. 60 päivää maksamatta ollut lasku lopulta aiheuttaa velalliselle maksuhäiriömerkinnän joka taas vaikeuttaa esimerkiksi uusien luottojen, lainojen, luottokorttien sekä puhelinliittymän avaamista.

Jos alkaa näyttää siltä että et tule pystymään maksamaan laskujasi ajoissa niin ota välittömästi yhteyttä lainanmyöntäjään jotta voitte neuvotella uuden, joustavamman maksusuunnitelman.

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.