Mistä pikavippiä 2000 euroa?

Oheisesta taulukosta löytyy hyvä valikoima luotettavia pikavippiyrityksiä.  Kaikki listaamamme yritykset ovat toimineet pitkään alalla ja kuuluvat luotonantajarekisteriin. Voit siis hakea lainaa turvallisin mielin, mitään yllätyksiä laina-aikana ei tule. Muista kuitenkin tutustua kaikkiin lainaehtoihin huolella ennen pikavippisopimuksen allekirjoittamista. Jos et ole ihan varma jostain ehdosta, kannattaa vaan olla reilusti yhteydessä asiakaspalveluun ja selvittää asia ennen päätöksen tekemistä.

 

LHV

Lhv

LHV on yksi harvinaisista paikoista joka myöntää 2000 euron pikavipin 18-vuotiaille. Kaikki luottokelpoiset ja täysi-ikäiset Suomen kansalaiset voivat hakea helposti pikavippiä netin kautta. 2000 euron pikavipille saat maksuaikaa jopa mukavat 3 vuotta. 3 vuoden maksuajalla kuukausieräksi muodostuu 90 euroa. Mikäli haluat ottaa pikavippisi pienimmillä kuluilla , voit valita lyhyemmän laina-ajan. Vuoden maksuajalla kuukausierä on 210 euroa ja kahden vuoden maksuajalla 121 euroa. Pikavipin korko vaihtelee summan ja laina-ajan mukaan ja on 9,9 – 19,9 %.

 

 

 

Rahalaitos

Rahalaitos

Rahalaitos toimii ns. lainanvälittäjänä. Käytännössä se tarkoittaa sitä että yhdellä hakemuksella saat useita rahoitustarjouksia. Lainanvälittäjän käyttö on asiakkaalle täysin ilmaista ja tarjouksen pyytäminen ei sido Sinua mihinkään. 2ooo euron pikavipille saat jopa 10 vuoden maksuajan. Pikavipin korko vaihtelee yksilöllisesti, oman korkoprosenttisi saat selville jättämällä netin kautta ilmaisen tarjouspyynnön.

 

 

 

 Aasa
Aasa

2000 euron pikavipin voi saada Aasalta henkilö, joka on 20 vuotta täyttänyt ja luottokelpoinen. Pikavippihakemuksen voi jättää netin kautta kellon ympäri. Päätöksen pikavipistä ja rahat tilille saat nopeasti. Takaisinmaksuaikaa saa jopa 2 vuotta. Esimerkiksi vuoden maksuajalla 2000 euron pikavipille, tulee kuukausieräksi 240 euroa. 2 vuoden maksuaika antaa vastaavasti kuukausieräksi 140 euroa.

 

 

 

2000 euron pikavipit kohtuu koroilla

Listaamamme yritykset tarjoavat 2000 euron pikavippiä edullisimmin. Valitse yrityksien johdosta se, jonka ehdot sopivat nykyiseen elämäntilanteeseesi parhaiten. Suurimmat erot yrityksien välillä on takaisinmaksuajoissa ja kokonaiskoroissa. Kokonaiskorko on lain mukaan aina ilmoitettava kaikessa rahoitusmarkkinoinnissa. Eri yritykset perivät eri suuruisia nostopalkkioita, tilinhoitomaksuja jne. Näiden vertailua eri yhtiöiden välillä helpottaa kokonaiskorko, sillä se sisältää kaikki edellä mainitut kulut koron lisäksi.

Pikavipin onnistunut hakeminen edellyttää pikavippiyhtiön ehtojen täyttämistä. Yleisiä täytettäviä ehtoja ovat mm.

  • Ikärajat (monella rahoitusyhtiöllä on korkeampi kuin 18v ikäraja)
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot
  • Puhelinliitymä ja / tai verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten
  • Pysyvä osoite Suomessa vähintään kahden viimeisen vuoden ajan
  • Suomen kansalaisuus ja sosiaaliturvatunnus

Näiden lisäksi yrityksillä saattaa olla joitain yhtiökohtaisia ehtoja. Tämä on yleisempää varsinkin suuremissa pikavippien keskuudessa. Yksi tälläinen on esim. palkkatodistuksen toimittaminen kolmen viime kuukauden ajalta. Nämä selviävät helpolla painamalla taulukosta vippiyhtiön logoa.

 

Ota pikavippiä vain todelliseen tarpeeseen

Lainaa 2000e

2000 euron pikavippi on aika suuri. Tälläistä pikavippiä ei kannata ottaa hetken mielijohteesta. Näin varsinkin jos lainan tarve on pitempiaikainen, koska pikavipin kulut nousevat merkittävästikin jos laina-aika lasketaan vuosissa, kuukausien sijaan. Suorita helppo laskelma , jossa lasket tulosi ja menosi yhteen, niin näet kuinka isoa pikavippiä pystyt maksamaan kuukausittain takaisin, laittamatta taloustilannettasi turhan tiukalle.

 

Artikkelia päivitetty 21.heinäkuuta 2014, lisätty suositellut pikavippipaikat.

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.