Mistä pikavippiä 3000 euroa?

3000 euron pikavippiä tarjoavia löytyy useita Suomesta. Tästä johtuen monikin yritys tarjoaa kohtuullisilla koroilla ja kuluilla näinkin isoja pikavippejä. Yleensä näinkin isot pikavipit vaativat vähän enemmän myös vipin hakijalta. Yleisiä ehtoja ovat esim. pidempi, pysyvä työsuhde, luottokortti sekä hakijan korkeampi ikä. Allaolevaan listaan olemme keränneet luotettavia edullista pikavippiä tarjoavia yrityksiä.

Lisää pikavippiehdoista saat kunkin pikavippiyrityksen sivuilta, jonne siirryt helposti painamalla kunkin yrityksen logoa.

 

Freedom rahoitus

Freedom Rahoitus

Freedom rahoitus toimii rahoituksen välittäjänä, eli ns. brokerina. Tämä rahoitussysteemi on hyvin yleinen monessa maassa, ja se onkin asiakkaalle hyvin kätevä juuri siitä syystä että näin asiakas saa yhdellä hakemuksella useita rahoitustarjouksia vertailtavakseen. Näistä asiakas sitten voi valita tämän hetkiseen elämäntilanteeseensa sopivimman ratkaisun. Toiset ihmiset hakevat pidempiaikaisia rahoitusratkaisuja, kun taas toiset etsivät lyhytaikaista rahoitusta yllättävien menojen paikkaamiseen. Brokerin käyttö on asiakaalle täysin ilmaista, joten voit huoletta pyytää heiltä tarjouksen vaikkapa heti tänään!

  • Yhdellä hakemuksella useita rahoitustarjouksia
  • Tarjolla jopa todella pitkiä takaisinmaksuaikoja

 

 

Ostosraha

Ostosraha

Ostosraha on pitkään rahoitusmarkkinoilla toimineen OPR-vakuuden rahoituspalvelu. 3000 euron pikavipin saat heiltä helposti ilmaisen nettihakemuksen avulla. Maksuaikaa pikavipillesi saat halutessasi jopa 5 vuotta. Rahoituspäätöksen saat lähes välittömästi ja rahat tilillesi alle 15 minuutissa, joten Ostosraha on hyvä vaihtoehto akuuttiin rahan tarpeeseen. Pikavipin hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt, omistaa puhtaat luottotiedot ja olla riittävät tulot pikavipin takaisinmaksuun.

  • Nopea rahoituspäätös, rahat tilille jopa alle 15 minuutissa.
  • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

 

 

Euroloan

Euroloan

Euroloan kuuluu kansainväliseen rahoituskonserniin, voitkin ottaa heiltä oman pikavippisi huoletta. Euroloanilta pikavippaaminen tapahtuu helposti pankkitunnuksilla ja nettin välityksellä. Täytät vain hakemuskaavakkeen, jonka täyttämiseen ei mene kuin vaivaiset muutama minuutti ja pikavippipäätöksen saat pian ja rahat tilillesi käyttöösi nopeasti allekirjoitettuasi pikavippisopimuksen. Euroloanin tarjoaman pikavipin nimelliskorko on vaivaiset 8%, todellinen korkoprosentti määräytyy asiakkaan luottoprofiilin mukaan.

  • Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt
  • Edullinen nimelliskorko, 8%

 

 

Pikavippi 3000 euroa

3000 euron pikavippi on aika suuri, muistathan varmistua että pystyt maksamaan sen myös takaisin. Mikäli taloutilanteesi on tiukahko, valitse se rahoitusyhtiö joka tarjoaa pikavippiä pitkällä maksuajalla. Voit maksaa aina pikavippisi aiemmin pois kun taloustilanteesi paranee. Pikavipin lyhentämättä jättäminen johtaa aina maksuhäiriömerkintään. Jos Sinulla on pikavipin lyhentämisessä tilapäisiä ongelmia, ota reilusti yhteyttä pikavippifirman asiakaspalveluun ja sovi uusista rahoitusjärjestelyistä.

 

 

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.