Mistä pikavippiä 1000 euroa?

Asiakkaan kannalta hyvä asia on, että 1000 euron pikavippejä tarjoavia yrityksiä löytyy markkinoilta useampiakin. Normaali kilpailu yhtiöiden välillä pitää pikavipin koron ja kulut kohtuullisina. Kaikki listaamamme yhtiöt ovat toimineet alalla pitkään, joten voit hakea pikavippiä luottavin mielin.

Pikavipin hakijoilla on erityyppisiä rahoitustarpeita, toiset hakevat halpakuluista, lyhytaikaista rahoitusta, ja toiset taas pitävät alhaista kuukausierää ja pitkää takaisinmaksuaikaa parempana. Kuuluitpa kumpaan ryhmään tahansa, meiltä löytyy juuri Sinun tarpeisiin sopiva pikavippiyhtiö. Oheiseen helppolukuiseen taulukkoon olemme keränneet yhteenvedon eri pikavipin tarjoajien ehdoista.

 

Vivus

Vivus

Vivukselta voit nostaa 1000 euron pikavipin luottavaisin mielin, Vivus nimittäin kuuluu kansainväliseen 4finance-konserniin, joka toimii Pohjosmaiden ja Baltian lisäksi Isossa-Britanniassa. Tuhannen euron pikavipille saat kuukauden maksuajan ja kokonaiskulut ovat 150 euroa koko laina-ajalle. Vivukselta voit hakea pikavippiä kellon ympäri ja pikavippipäätöksen saatuasi voit siirtää rahat tilillesi käyttöösi nopeasti. Jos Sinulla on kysymyksiä pikavipin ottamisesta ja lainaehdoista, Vivuksen lainapalvelu palvelee päivittäin klo 7 -23 välisenä aikana.

 

 

 

Credit 24

Credit24

Credit24 tarjoaa pikavipillesi joustavat maksuehdot. Laina-ajaksesi voit valita 1 – 24 kuukautta. Pitkä kahden vuoden takaisinmaksuaika takaa sen ettei kuukausieräsi nouse suureksi, esim. 1000 euron pikavipin kuukausierä on alle 70 euroa 2 vuoden maksuajalla ja vuodenkin maksuajalla vain reilut 106 euroa. Credit24 tarjoaa myös uusille asiakkaille ensimmäisen pikavipin ilman nostopalkkiota, tämä rahanarvoinen etu kannattaa käyttää hyväkseen heti tänään!

 

 

 

Euroloan

Euroloan

Akuutti rahantarve? Euroloanilta saat pikavippipäätöksen välittömästi ja rahaa voit nostaa tilillesi kellon ympäri. Kuulostaa hyvältä? Täytä vain simppeli hakemus netissä ja saat henkilökohtaisen pikavippitarjouksen ja voit liittyä tyytyväisten Euroloan-asiakkaiden joukkoon. Pikavippaaminen Euroloanilta on myös edullista, nimelliskorko on ainoastaan 8%! Testaa heti tänään, miten mukavaa pikavippaaminen on.

 

 

 

 

Mitä ehdoilla pikavippiä on mahdollista saada?

Eri firmoilla on erilaisia ehtoja pikavipin saamiseksi (kuten hakijan ikä), mutta muutamat yleiset ehdot yhtiön välillä kuitenkin on, näitä ehtoja ovat mm.

  • Puhtaat luottotiedot
  • Suomen kansalaisuus
  • Säännölliset ja  riittävät tulot
  • Pysyvä osoite Suomessa
Pikavippi 1000 euroa

Pikavippien korot vaihtelevat suurestikin. Nykyään laki velvoittaa ilmoittamaan kokonaiskoron selvästi markkinoinnissa. Tämä on tehty asiakkaan helpottamiseksi, näin vertailu eri yhtiöiden välillä on huomattavasti helpompaa.

Muistathan maksaa pikavippisi eräpäivään mennessä takaisin rahoitusyhtiölle. Näin vältyt ylimääräisiltä kuluilta ja hankaluuksilta. Joskus saattaa edessä olla tilanne, että pikavipin lyhennys tai takasinmaksu ei onnistu eräpäivänä, tällöin kannattaa olla aktiivisesti yhteyttä asiakaspalveluun, joko puhelimella tai sähköpostilla. Sovi asiakaspalvelun kanssa uusi maksusuunnitelma , joka perustuu tämän hetken realistiseen takaisinmaksukykyysi. Eräpäivän siirto on yleensä maksullinen toimenpide, mutta näin vältyt perintäkuluilta ja suuremmilta ongelmilta kuten esimerkiksi maksuhäiriömerkinnöiltä.

 

 

Artikkelia päivitetty 17.heinäkuuta 2014, lisätty suositellut pikavippipaikat.

 

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.