Mistä pikavippiä 300 euroa?

Mitä 300 euron pikavipin saaminen edellyttää hakijalta? Perusedellytys pikavipin saamiselle on se että hakija on täysi-ikäinen, joillakin yhtiöillä ikäraja saattaa olla 20 vuotta tai korkeampi, tiedot löytyvät helposti taulukostamme. Lisäksi henkilön täytyy olla oikeustoimikelpoinen, eikä esimerkiksi holhouksessa. Näiden kahden ehdon lisäksi hakijan täytyy olla Suomen kansalainen, suomalainen henkilötunnus sekä asunut viimeiset kaksi vuotta Suomessa.

Näin ollen esim. vasta takaisin Suomeen muuttanut ei valitettavasti voi pikavippiä nostaa. Säännölliset tulot täytyy olla luonnollisesti, joilla maksaa pikavippi takaisin. Mikäli pikavippiyhtiö katsoo että nykyisten tulon ja menojen suhde ei ole hyvä, suomeksi tulot ovat samat kuin menot, tai menot ovat isommat kuin tulot, saattaa tulla hylkäävä päätös hakijalle. Tunnistautumista varten tarvitset yhtiöstä riippuen joko verkkopankkitunnukset tai matkapuhelimen.

Alapuolelta löydät suosittelemamme paikat 300 euron pikavipille:

 

Vivus

Vivus

20 vuotta täyttäneet Suomalaiset voivat hakea 300 euron pikavippiä Vivukselta. Mikäli et ole ollut aiemmin Vivuksen asiakas, saat ensivippisi täysin kuluitta maksimissaan 30 vuorokaudeksi. Vanhat asiakkaat voivat nostaa pikavippinsä 45 euron kuluilla. Rahan tarpeen ollessa akuutti, Vivus on hyvä vaihtoehto, koska pikavippipäätöksen saat heti ja jos päätös on myönteinen, saat rahat tilillesi varttitunnissa. Testaa nopean palvelun toimivuutta vaikka heti tänään!

 

 

Everyday

Everyday

Everyday tarjoaa edullista pikavippiä asiakkailleen. 300 euron pikavipin kokonaiskustannus on vain 45 euroa, ja maksuaikaa saat seuraavan kuun loppuun. Eli käytössä keskimäärin 45 vuorokautta. Halutessasi voit valita myös osamaksu vaihtoehdon, jolloin maksat pikavipin takaisin osissa useamman kuukauden ajan. Tällöin pikavippisaldoon lisätään hinnaston mukaiset kulut. Everyday-palvelun takana on pitkään rahoitusmarkkinoilla toiminut OPR-Vakuus Oy, voit siis nostaa oman pikavippisi huoletta. Saadaksesi vipin Everyday:ltä, hakijan tulee olla 21 vuotta täyttänyt ja omata puhtaat luottotiedot.

 

 

Euroloan

Euroloan

Euroloanilta saat 300 euron pikavipin nostettua kellon ympäri. Täysi-ikäiset Suomen kansalaiset voivat hakea käyttöönsä luottotiliä, josta voi nostaa rahaa kellon ympäri limiitin puitteissa. Pikavipin korko määräytyy henkilökohtaisesti. Oman korkoprosenttisi saat selville jättämällä ilmiaisen hakemuksen netin kautta. Luoton hakeminen ei sido Sinua mihinkään ja korkoa maksat vain ainoastaan nostamisista pikavipeistä. Euroloan kuuluu pohjoismaiseen rahoituskonserniin.

 

 

Keneltä kannattaa pikavippi ottaa, kun valikoimaa on niin paljon?

Pikavipin ottamiseen kannattaa käyttää aikaa eikä nostaa sitä hetken mielijohteesta. Kannattaa lähettää tarjouspyyntö useampaan paikkaan ja vertailla tarjouksia keskenään. Valitse listastamme 3-5 yritystä ja täytä simpplei kaavake netissä ja hyvin pian saat tarjouset postiisi. Hakeminen 3-5 paikasta vie aikaa vaivaiset 10-15 minuuttia yhteensä. Valitse niistä sopivin tarjous Sinulle. Tarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota takaisinmaksuaikaan ja kokonaiskuluihin, niissä saattaa eri yhtiöiden välillä olla eroa keskenään huomattavastikin.

Muista ettei pikavippiä kannata nostaa edellisen pikavipin maksuun. Tästä nimittäin helposti muodostuu pikavippikierre ja kokonaisluottosummasi saattaa muodostua korkeaksi hyvinkin nopeasti ja luoton hoitaminen hyvin vaikeaksi, josta sitten seuraa vakavia talousongelmia helpostikin.

 

Artikkelia päivitetty 1. Syyskuuta, lisätty suositellut pikavippipaikat.

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.