Mistä pikavippiä 400 euroa?

Lähes sata yritystä tarjoaa tällä hetkellä pikavippiä. Kiitos kovan kilpailun on pikavippien korot ennennäkemättömän alhaalla, huomattavasi alempana kuin esim 12 kuukautta sitten. Tämä on tietysti pikavippiasiakkaan etu. Akuuttiin rahan tarpeeseen pikavipin nostaminen on hyvä vaihtoehto, mutta ainoastaan silloin kun pikavippiä ei nosteta edellisen pikavipin maksamiseen.

Kaikki listaamamme yritykset ovat toimineet rahoitusalalla jo useita vuosia ja palvelleet lähes miljoonaa suomalaista eri rahoitusratkaisuissa. Luonnollisesti kaikki yritykset kuuluvat lain määräämään luotonantajarekisteriin, jota ylläpitää Etelä-Suomen aluevirasto. Alueviraston sivuilta voi aina varmistaa ajantasaisen listan luvan saaneista yrityksistä ja henkilöistä. Näin ollen voi hakea omaa pikavippiäsi täysin huoletta. Jokaisen pikavippiyhtiön logoa painamalla pääset helposti hakemaan omaa pikavippiäsi ja saat lisätietoa pikavippiehdoista.

 

Euroloan

Euroloan

Euroloanilta pikavipin hakija saa luottopäätöksen välittömästi. Tutustu saamaasi päätökseen ja mukana tulleeseen pikavippitarjoukseen. Jos ehdot tuntuvat hyväksyttäviltä, allekirjoita pikavippisopimus sähköisesti pankkitunnuksiesi avulla ja saat rahat tillesi nopeasti. Euroloan sopii hyvin , jos tarvitset rahaa nopeasti. Euroloan kuuluu kansainväliseen rahoitusalan konserniin, voit siis ottaa oman 400 euron pikavippisi huoletta. Euroloan tarjoaa pikavippiä kohtuullisella 8 prosentin nimelliskorolla. Kokonaiskorko määräytyy pikavipin hakijan luottoprofiilin mukaan.

 

 

 

Everyday

Everyday

Opr-Vakuuden Everyday-pikavippipalvelu tarjoaa asiakkailleen 400 euron pikavippiä keskimäärin 45 vuorokauden maksuajalla. Jos olet 21 vuotta täyttänyt eikä sinulla ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä voit hakea pikavippisi myös Everydayltä helpon nettihakemuksen avulla. 400 euron pikavipin kulut ovat 60 euroa, mikäli maksat pikavippisi takaisin kokonaisuudessaan eräpäivään asti.

 

 

 

Vivus

Vivus

Vivuksen syystarjous kannattaa käyttää hyödyksi, jos et ole aiemmin ollut Vivuksen asiakas. Saat nimittäin ensimmäisen pikavippisi ilman kuluja, eli säästät 60 euroa selvää rahaa! Maksuaikaa saat kokonaiset 30 vuorokautta pikavipin nostamisesta. Vivus on myös tunnettu nopeista rahansiirroistaan, joten jos tarvitset rahaa käyttöösi nopeasti, siirry Vivuksen nettisivuille ja oma pikavippisi netin kautta.

 

 

 

Pikavipin hakuprosessi

Pikavippi 400 euroa

Kuinka pikavipin hakeminen käytännössä tapahtuu? Prosessi on hyvin helppo ja selkeä. Kokonaisuudessaan prosessi on kolmiosainen. Ensimmäisessä vaiheessa täytät pikavippiyhtiön nettisivuilta löytyvän hakemuksen, jossa kysytään yleisiä lähinnä talousasioihin liittyviä kysymyksiä, niiden perusteella yhtiö suorittaa ns. riskianalyysin, perustuen hakijan takaisinmaksukykyyn. Toisessa vaiheessa saat pikavippitarjouksen yhtiöltä. Sen voit saada jopa välittömästi, mutta lähes joka tapauksessa saman päivän aikana, asiakaspalvelun ollessa avoimena.

Tutustu saamaasi tarjoukseen huolella, varmista että ymmärrät kaikki sopimuksen kohdat, erityisesti takaisinmaksuaika, kokonaiskulut ja eräpäivä. Mikäli yksikään kohta näyttää epäselvältä, kannattaa olla yhteyksissä pikavippiyhtiön asiakaspalveluun ja varmistaa asia joka askarruttaa. Jos ymmärrät sopimuksen ehdot ja velvoitteet, ja päätät hyväksyä sopimuksen, allekirjoita se joko sähköisesti tai perinteisesti. Kun pikavippiyhtiö saa tiedon että olet hyväksynyt pikavipin ehdot, saat rahat tilillesi hyvin nopeasti.

 

Artikkelia päivitetty 2. syyskuuta, lisätty suositellut pikavippipaikat

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.