Mistä pikavippi 25-vuotiaalle?

25-vuotias saa nostettua pikavippiä lähes joka pikavippiyhtiöstä. Koska pikavippitarjouksen pyytäminen on ilmaista, suosittelemme pyytämään tarjousta useammasta paikasta, jotta voit suorittaa vertailua eri yhtiöiden välillä. Kun suoritat vertailua, kiinnitä erityistä huomiota takaisinmaksuaikaan ja kuukausierän suuruuteen. Näiden lisäksi kiinnitä huomiota kokonaiskorkoon, koska siihen on laskettuna kaikki pikavippiisi liittyvät kulut. Joillain yhtiöillä on esim. nostopalkkioita ja/tai kuukausimaksuja koron lisäksi, nämä kaikki lisät ovat huomioitu kokonaiskorossa. Vertailemalla kokonaiskorkoa, tiedät mikä pikavippipaikka on edullisin Sinulle.

 

Vivus

Vivus

Vivus tarjoaa yhtä netin kovimmista tarjouksista koska voit saada heiltä ensipikavippisi 400 euroon saakka täysin kuluitta 30 päivän maksuajalla! Kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin heidän pikavippitarjontaansa. Vaikka et voisi kulutonta pikavippiä enää saada, on sinulla silti mahdollisuus saada erittäin edullista pikavippiä 10-2010 euroa. Maksuaikaa on 3-30 päivää.

 • Pikavippiä 10-2010 euroa
 • Maksuaikaa 3-30 päivää
 • Ilmainen ensipikavippi 400 euroon saakka

 

 

TrustBuddy

TrustBuddy

Toinen kulutonta pikavippiä myöntävä vippipaikka on TrustBuddy. Heiltä voit saada pikavippiä 100-600 euroa kuluttomasti kun maksat sen pois 14 päivässä. Normaali maksuaika on 30 vuorokautta, jota voit tarvittaessa jatkaa maksamalla hinnaston mukaiset kulut. Trustbuddy on listattu Nasdaq OMX First North-pörssiin, voit siis ottaa oman pikavippisi huoletta. Saat lisätietoja Trustbuddyn pikavippiehdoista painamalla klikkaamalla logoa.

 • Pikavippiä 100 – 600 euroa
 • Maksuaikaa 30 vuorokautta
 • Pikavippi on täysin kuluton, jos maksat takaisin pikavippisi 14 vuorokauden kuluessa

 

 

Euroloan

Euroloan

Euroloan on toiminut pikavippimarkkinoilla reilut 6 vuotta ja on yksi Suomen suurimmista pikavippipaikoista. Euroloan kuuluu kansainväliseen Euroloan-Grouppiin, joka toimii useiden maiden rahoitusmarkkinoilla. Euroloanilta saat pikavippiä 100 – 5000 euroa. Euroloanilta saat pikavippipäätöksen välittömästi ja jos päätös on myönteinen, saat rahat tilillesi hyvin nopeasti. Pikavippikorko määräytyy asiakkaan luottoprofiilin mukaan, nimelliskorko on maltillinen 8%. Oman pikavippikorkosi saat selville pyytämällä pikavippitarjouksen ilmaisen nettihakemuksen avulla.

 • Pikavippiä 100 – 5000 euroa
 • Maksuaika vaihtelee pikavippisumman mukaan
 • Pikavippipäätös välittömästi

 

 

Etua.fi

Etua

Etua.fi toimii ns. lainanvälittäjänä, joten saat yhdellä nettihakemuksella useita pikavippitarjouksia. Näin säästät aikaa, kun lähetät usean pikavippitarjouspyynnön sijaa vain yhden. Tämä palvelu on pikavipin hakijalle täysin ilmainen. Vertaile saamiasi tarjouksia keskenään, kiinnitä erityistä huomiota pikavipin takaisinmaksuaikaan ja kokonaiskorkoon. Valitse saamistasi tarjouksista Sinulle parhaiten sopiva ja allekirjoita pikavippisopimus sähköisesti pankkitunnuksien avulla ja saat pikavippisi käyttöösi tilillesi nopeasti.

 • Pikavippiä 1000 – 35000 euroa
 • Maksuaika riippuu nostetun pikavipin suuruudesta
 • Yhdellä ilmaisella nettihakemuksella saat useita pikavippitarjouksia valittavaksesi

 

 

Muistahan maksaa pikavippisi takaisin pikavippisopimuksen mukaisesti

Mistä pikavippi 25 vuotiaalle

Muista hoitaa pikavippisi takaisinmaksu sopimuksen mukaan. Mikäli kuitenkin yllättävän menoerän vuoksi, et pysty lyhentämään sovittua summaa eräpäivänä, ole yhteydessä pikavippipaikan asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelun kanssa saat mitä luultavimmin löydettyä yhdessä ratkaisun ongelmaan. Yleisin ratkaisu on kuukausierän siirtäminen myöhäisemmäksi tai kuukausierän laskeminen vastaamaan asiakkaan nykyistä takaisinmaksukykyä.

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.