Mistä pikavippiä 50 euroa?

Alla olevassa pikavippivertailussa olemme listanneet kaikki netin parhaat 50 euroa tarjoavat lainapaikat. Valitse siis itsellesi sopivin pikavippipaikkasi ja jätä hakemus vaikka heti.  Klikkaa taulukossa lainantarjoajan logoa niin saat heistä lisää informaatiota.

 

Vivus

Vivus

Vivus tarjoaa 20 vuotta täyttäneille ensiasiakkaille 50 euron pikavipin täysin kuluitta! Maksuaikaa saat pikavipillesi 30 päivää ja mikäli maksat velkasi takaisin eräpäivään mennessä on pikavippi täysin kuluton. Kannattaa käyttää tämä etu hyväksesi, ennen kuin kampanja ehtii loppua!  Muut kuin ensiasiakkaat voivat tietysti nostaa pikavippinsä Vivukselta. Kokonaiskulut selviävät kirjautumalla omilla tunnuksillasi  Vivuksen verkkosivuille.

 

 

 

Everyday

Everyday

Everydayltä saat nostettua pikavippisi helposti ja nopeasti ilmaisen nettihakemuksen avulla. Pikavippiä voit hakea kellon ympäri. 50 euron pikavipin kokonaiskulut ovat vain 7.50 euroa ja maksuaikaa saat ruhtinaalliset keskimääräiset 45 vuorokautta. Jos olet täysi-ikäinen ja omaat puhtaat luottotiedot, saat nostettua rahaa tilillesi helposti Everydayltä. Kysymyksiä ? Everydayn asiakaspalvelu palvelee joka päivä klo 8 – 22.

 

 

 

Credit24

Credit24

Credit 24 tarjoaa asiakkailleen jopa kaksi kuukautta maksuaikaa. Kokonaiskulu 50 euron pikavipille kahden kuukauden maksuajalla on vain kymmenen euroa. Hakeminen onnistuu helposti pankkitunnusten avulla ja on täysin ilmaista. Näin saat nostettua rahaa helposti akuuttiin tarpeeseen. Credit24:n pikavipin nosto ikäraja on 19 vuotta. Credit24 kuuluu kansainväliseen rahoituskonserniin ja voitkin nostaa huoletta oman pikavippisikin heti tänään!

 

 

 

Lainapaikat asettavat erilaisia ehtoja asiakkailleen. Näitä ehtoja pienemmissä pikavipeissäkin on  mutta esimerkiksi tuloja ei yleensä vaadita 50 euron pikavippiin ja muitakin ehtoja voidaan monesti soveltaa. Rajoituksia onkin siis lähinnä liittyen lainapaikan yleisiin käytäntöihin kuten esimerkiksi ikärajoihin, Suomessa asumiseen, verkkopankkitunnuksiin sekä puhelinliittymään.

Kuluton vippikin on tarjolla

Vivus myös ensilainaajalle täysin kuluttoman 50 euron pikavipin 30 päivän aikana. Jos et siis ole Vivukselta vippiä hakenut kannattaa ehdottomasti tutustua heidän tarjontaansa. Jos Vivus ei sovellu niin on olemassa muitakin edullisia vaihtoehtoja kuten Everyday ja Credit24. Credit24 onkin yksi netin parhaista rahoituyhtiöistä ja suosittelemme heidän lainapalveluaan. Credit24 on kehittänyt myös oman mobiilisovelluksen jonka avulla on todella vaivatonta siirtää myönnettyä luottoa omalle tilillesi.

Pikavippi 50 euroa

Ota huomioon että pienen vipin maksutkin on hoidettava ajallaan

Jo 50 euron pikavippikin voi tulla kalliiksi jos vippaaja ei pidä huolta että maksut on hoidettu ajallaa. Viivästyskorko (7%) sekä maksumuistukset nostavat pikavippisi kuluja heti kun eräpäivä on ohitettu. Jos vippiä ei senkään jälkeen makseta kulut nousevat todella paljon käräjäoikeuden sekä perintätoimiston kulujen vuoksi. 50 euron pikavippi saattaa jopa aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän. Tietenkään ei koskaan ole hyvä saada maksuhäiriömerkintää mutta sen ottaminen 50 euron takia on todella turhaa.

Artikkelia päivitetty 23.heinäkuuta 2014, lisätty suositellut pikavippipaikat.

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.