Mistä pikavippiä 100 euroa?

100 euron pikavippejä on tarjolla todella monesta paikkaa. siitä johtuen suoritimme kattavan pikavippivertailun ja listasimme tähän kaikki netin nopeimmat, edullisimmat ja parhaat vippipaikat. katso alla olevasta tilastosta mitkä ovat parhaat vipit ja mistä niitä saa. klikkaa taulukossamme olevia rahoitusyhtiöiden kuvia ja saat niistä todella paljon lisää informaatiota.

 

Trustbuddy

trustbuddy

satasen pikavippi 50e mielessä parin viikon maksujalla mielessä? yksi hyvä vaihtoehto on trustbuddy. mikäli kahden viikon takaisinmaksuaika on riittävä, saat pikavipin trustbuddyltä täysin kuluitta! huippu tarjous, vai mitä? halutessasi voit jatkaa laina-aikaa maksamalla hinnaston mukaiset kulut. trustbuddy toimii kuudessa maassa ja on noteerattu pörssiyhtiö. pikavippipäätöksen saat lähes välittömästi ja rahat tilillesi alle 15 minuutissa. nopeaa ja helppoa pikavipin ottoa. testaa heti tänään!

 

 

 

Vivus

vivus

vivus tarjoaa myös ilmaista pikavippiä trustbuddyn tavoin. vivuksen pikavipissä on kaksi eroavaisuutta, toinen on laina-aika, vivuksella se on nimittäin 30 vuorokautta, toinen eroavaisuus on se että tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. eli jos olet jo aiemmin nostanut vivukselta pikavippiä, maksat normaalit hinnaston mukaiset kulut pikavipistäsi. muut pikavippiehdot löydät helposti vivuksen sivuilta, paina vain logoa. vivukselta saat pikavippipäätöksen asiakaspalvelun ollessa auki päivittäin klo 7 – 23 välisenä aikana.

 

 

 

Everyday

everyday

everyday ei tarjoa kulutonta pika kaksi aiempaa pikavippiyritystä, mutta sadan euron pikavipistä ei tule paljoa kuluja kun maksat sen takaisin eräpäivään mennessä. maksat pikavipistäsi ainoastaan hinnaston mukaisen nostoprovision, joka 100 euron pikavipissä on 15 euroa. maksuaikaa saat pikavipin nostosta seuraavan kuukauden loppuun saakka, eli jopa lähes 2 kuukautta. halutessasi voit maksaa myös pikavippisi takaisin useassa kuukausierässä. everydayn asiakkaan tulee olla 21 vuotta täyttänyt ja olla luottokelpoinen saadakseen pikavippiä.

 

 

 

Erilaisia ehtoja asetetaan pikavippiä hakevalle

eri rahoitusyhtiöt ovat asettaneet erilaisia ehtoja asiakkailleen. yleisimpiä ehtoja ovat:

  • ikärajoitukset
  • pysyvä osoite suomessa
  • säännölliset tulot
  • puhelinliittymä
  • maksuhäiriötön tausta
  • verkkopankkitunnukset

muitakin ehtoja saattaa olla ja niihin onkin helpoin tutustua sivustomme pikavippipaikkojen esittelysivuilla jotka löydät sivustoltamme. käy tutkimassa eri lainaehdot, kulut sekä kaikki muut asiat jotka pikavippiisi liittyy.

pikavippi 100 euroa

Lainaa aina järkevästi äläkä tee hätiköityjä päätöksiä

ethän koskaan hae pikavippiä ilman huolellista harkintaa. ilman miettimistä tehdyt vipit tai esimerkiksi alkoholinvaikutuksen alaisena lainatut rahat harvemmin päätyvät järkevään käyttöön. ota siis vippiä ainoastaan asioihin joihin sitä tosiaan tarvitset.

kun olet siis huolella harkinnut ja tiedät tarvitsevasi pikavippiä voit sitä hake luottavaisin mielin kaikista yllä olevan taulukon vippipaikoista. kuitenkin jos et ennen ole vivuksella asioinut suosittelemme aloittamaan siitä koska sinulla on mahdollisuus saada täysin kuluton 100 euron vippi sieltä kunhan maksat sen pois 30 päivän aikana. huomaa että vivuksen kuluton tarjous on voimassa vain jos et ole ennen heiltä vippiä saanut. toinen tutustumisen arvoinen vippipaikka on trustbuddy jolta voit saada kuluttoman vipin 14 päivän maksuajalla.

älä koskaan ota vippiä maksaaksesi vanhoja velkoja pois. tämä ei käytännössä koskaan ole hyvä asia vaan aiheuttaa ainoastaan pahempaa velkakierrettä josta on vaikeampi päästä pois.

 

artikkelia päivitetty 24. heinäkuuta 2014, lisätty suositellut pikavippipaikat.

 

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.