Pikavippi 600 euroa heti

600 euron pikavippi on helppoa hakea ja saada, koska pienimmissä vippisummissa ei yleensä ole vaativimpia pikavippiehtoja. Yleisesti täysi-ikäisyys ja puhtaat luottotiedot riittävät lähes pikavipin saantiin.

Oheista taulukostamme löydät listan yrityksistä jotka vippaavat Sinulle rahaa edullisesti. Saat myös rahat käyttöösi tilillesi nopeasti käyttämällä sähköistä allekirjoitusta, Näin ollen pikaivippi sopii hyvin tilanteisiin, jossa rahan tarve on akuutti.

 

Trustbuddy

TrustBuddy

Trustbuddy:ltä saat 600 euron pikavipin jopa täysin kuluitta! Uskomatonta, mutta totta.  Trustbuddylla on menossa kampanja jossa saat 14 päivän pikavipin täysin kuluitta. Kannattaakin käyttää tämä huipputarjous hyväksesi pikaisesti, heti tänään, ennen kuin tämä huippukampanja loppuu! Tarvittaessa voit jatkaa laina-aikaasi maksamalla hinnaston mukaiset kulut.

 

 

Everyday

Everyday

Puhtaat luottotiedot? Vakituiset tulot? 21 vuotta täyttänyt? Mikäli vastasit kaikkiin edellisiin kysymyksiin myötävästi, voit nostaa kätevästi 600 euron pikavippisi myös Everydayltä. Rahat maksetaan tilillesi joka päivä aamukahdeksan ja ilta yhdentoista välillä. Everyday:n takana on OPR-Vakuus Oy, joka on tarjonnut suomalaisille yli miljoona kertaa rahoitusta, voit siis liittyä huoletta heidän tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Pikavipin hakeminen onnistuu helposti netin kautta.

 

 

 

Vivus

Vivus

Vivus on yksi Suomen suurimmista pikavippipaikoista. Pikavipin hakeminen ja nostaminen onnistuu helposti netin välityksellä. . Rahat saat käyttöösi todella nopeasti, jopa 15 minuutissa. Vivus sopii hyvin jos rahan tarpeesi on lyhytaikainen, normaali maksimilaina-aika on 30 vuorokautta, jota saa jatkettua maksamalla hinnaston mukaiset kulut. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo  7 – 23 välisenä aikana.

 

 

 

Muistathan kuitenkin, että pikavippikin on maksettava takaisin. Halpakorkoisestakin pikavipistä tulee helposti kallis, mikäli se jää hoitamatta. Jo muutaman päivän myöhästyminen johtaa maksumuistutukseen ja lain mukaiseen viivästymiskorkoon, joka tällä hetkellä on viitekorko lisättynä +7%, eli käytännössä 7.5%. Sen lisäksi pikavippiyritykset perivät maksumuistutuksesta 5 euroa. Jos laina on myöhässä enemmän kuin kaksi kuukautta, seuraa maksuhäiriömerkintä ja myöhemmin pikavippi päätyy käräjäoikeuteen. Käräjäoikeuden päätöksen jälkeen asia siirtyy ulosottoon, joka pidättää palkastasi tai muista tuloista tietyn osuuden niin kauan kuin pikavippi kaikkine kuluineen on hoidettu.

Miten edellä kuvatulta tilanteelta voi välttyä, jos saattuu jotain yllättävää ja ei pysty lyhentämään pikavippiä?

Pikavippi 600 euroa

Paras ratkaisu on olla välittömästi yhteydessä pikavippiyhtiön asiakaspalveluun, kun havaitsee ongelman.  Yhdessä asiakaspalvelun kanssa yleensä löytyy molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu ongelmaan. Yleisimmät ratkaisut ovat, kuukausierän laskeminen uudelle tasolle ja laina-ajan pidentäminen tai eräpäivän siirtäminen. Molemmat ratkaisut ovat hyviä ongelmaan, rippuen onko lyhennysongelma lyhyt- vai pitkäaikainen.

 

Artikkelia päivitetty 9. syyskuuta.

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.