Mistä pikavippiä 700 euroa?

Edullista 700 euron pikavippiä tarjoaa usea yritys. Kirjavien pikavippiyritysten joukosta olemme valinneet sinulle oheiseen taulukkoon parhaat ja luotettavimmat yritykset, jotka ovat toimineet alalla pitkään ja yhteensä tarjonneet yli miljoona rahoitusratkaisua pikavippien tarvitsijoille. Voit siis huoletta kääntyä listaamiemme yritysten puoleen rahoitustarpeissasi. Kaikista listaamistamme yrityksistä pikavippipäätöksen saaminen on helppoa ja vie aikaa vain muutamia minuutteja. Täytät vain hakemuksen netissä ilmaiseksi ja päätös pikavipin myöntämisestä tulee hyvinkin nopeasti. Päätöksen ollessa myönteinen, saat rahat tilillesi allekirjoitettuasi pikavippisopimuksen.

 

Vivus

Vivus

Vivus/4Finance Oy on yksi Suomen suurimmista ja pitkäikäisimmistä pikavippipaikoista, voit siis nostaa heiltä oman pikavippisi turvallisin mielin. Pikavipin hakeminen ja nostaminen onnistuu helposti netin välityksellä kellon ympäri, ja maksuaikaa pikavipille saat 30 vuorokautta. Edellytyksenä on se, että olet 20 vuotta täyttänyt ja täytät alla olevat ns. yleiset pikavipin saantiehdot.  Kysymyksiä ? Vivuksen lainapalvelu on avoinna päivittäin 7 – 23 välisenä aikana.

 

 

 

Freedom rahoitus

Freedom Rahoitus

Freedom rahoitus tarjoaa pikavippejä ja muita rahoitusratkaisuja 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Freedom rahoitus toimii välittäjänä rahatarpeillesi, joten yhdellä muutamassa minuutissa täyttävällä nettihakemuksella saat helposti useita pikavippitarjouksia. Freedomrahoituksen kautta voit saada 700 euron pikavipillesi pitkän maksuajan, jopa useita vuosia. Joten jos etsit rahoitusmallia, jossa kuukausierä on matala, Freedom rahoitus on hyvä vaihtoehto juuri Sinulle. Hae oma pikavippisi heti tänään!

 

 

 

Euroloan

Euroloan

Euroloanilta voit myös hakea näppärästi netin kautta 700 euron pikavipin. Nettihakemuksen täyttö vie vain muutaman minuutin ja päätöksen saat heti, allekirjoitat sen näppärästi pankkitunnusten avulla ja saat pikavippisi nopeasti käyttöösi tilille. Pikavipin hakeminen on luonnollisesti ilmaista. Hakemuksen voit jättää kellon ympäri, ja rahaa voit myös nostaa kellon ympäri luottolimiittisi puitteissa.

 

 

Yleiset pikavipin saantiehdot

Jotta pikavippipäätös olisi positiivinen, tulee hakijan täyttää ns. yleiset vipinsaantiehdot. Näitä ovat hakijan täysi-ikäisyyden ja oikeustoimikelpoisuuden lisäksi mm. seuraavat asiat:

  • Hakijalla täytyy olla pysyvä osoite ja pankkitili Suomessa.
  • Suomalainen henkilötunnus
  • Ei rekisteröityjä maksuhäiriöitä
  • Säännölliset ja pikavipin takaisinmaksuun riittävät tulot

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota vertaillessa pikavippiyhtiöitä?

Pikavppi 700 euroa

Yleisesti voidaan sanoa että kaikkien yhtiöiden pikavippiehdot vaihtelevat jonkin verran. Omaa yhtiötä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota takaisinmaksuaikaan ja kuluihin. Osalle pikavipin hakijoita sopii lyhytaikainen pikavippi paremmin, kun taas toiset hakijat ottavat mielummin pidemmällä maksuajalla. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että maksuajan pidetessä kokonaiskulut kasvavat. Monet pikavippiyritykset perivät erilaisia kuluja, näitä ovat esim. nostokulut, nostoprovisio ja tilinhoitomaksut jne. Näiden kulujen vertailemiseen on helpotus olemassa, kiinnitä huomiota kokonaiskorkoon. Kokonaiskorko sisältää kaikki kulut ja korot mitkä kohdistuvat pikavippiin ja sen ilmoittaminen selkeästi on lailla säädetty kaikessa pikavippimarkkinoinnissa.

 

© Copyright 2016 Kaikki-pikavipit.fi.